Tein hillon lisäksi kirsikkalikööriä jouluksi, tosin muistimme maistaa sitä vasta pääsiäisenä. Googlesta löytämääni reseptiä en tullut tallentaneeksi, mutta erinomaisen herkullista siitä tuli. Aineksina lasipurkillinen kirsikoita (kivineen), vaaleaa rommia, sokeria, kanelitanko ja tähtianiksia. Alkuun ravistelin purkkia usein, jotta sokeri suli joukkoon. Sitten vain unohdin purkin muhimaan.
Tamperelaisen puutarhaharrastajan blogi, mukana paljon valokuvia etenkin perennoista.
4.5.2017
Kirsikoita
Facebook-kaverini Minna tarjosi loppukesästä kirsikoita, joita hänellä oli yli oman tarpeen. Alla kuvakollaasi poimintareissusta ja säilömästäni sadosta.
Tein hillon lisäksi kirsikkalikööriä jouluksi, tosin muistimme maistaa sitä vasta pääsiäisenä. Googlesta löytämääni reseptiä en tullut tallentaneeksi, mutta erinomaisen herkullista siitä tuli. Aineksina lasipurkillinen kirsikoita (kivineen), vaaleaa rommia, sokeria, kanelitanko ja tähtianiksia. Alkuun ravistelin purkkia usein, jotta sokeri suli joukkoon. Sitten vain unohdin purkin muhimaan.
Tein hillon lisäksi kirsikkalikööriä jouluksi, tosin muistimme maistaa sitä vasta pääsiäisenä. Googlesta löytämääni reseptiä en tullut tallentaneeksi, mutta erinomaisen herkullista siitä tuli. Aineksina lasipurkillinen kirsikoita (kivineen), vaaleaa rommia, sokeria, kanelitanko ja tähtianiksia. Alkuun ravistelin purkkia usein, jotta sokeri suli joukkoon. Sitten vain unohdin purkin muhimaan.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti