18.6.2015

Tervetuloa uuteen puutarha-blogiini

Tämän blogisivuston pääpaino on rakastamissani perennoissa eli monivuotisissa ruohovartisissa koristekasveissa, mutta muistakin kasveista täällä kerron. Tämän blogin ensisijainen tarkoitus on kirjata talteen muistoja, valokuvia, tietoja ja suunnitelmia kotipihalta Tampereelta ja vähän myöhemmin myös suvun mökkipihalta Ruovedeltä. Tätä edelsi Wikispaces-palvelussa ollut puutarha-wiki, josta luovuin, kun sen käyttö tuli maksulliseksi muille kuin oppilaitoskäyttäjille. Suuri osa wikin sisällöstä on pienin muokkauksin siirretty tähän blogiin.

Julkaisen blogin jo nyt ja vielä keskeneräisenä, jotta saan liitettyä osoitteen Avointen puutarhojen tapahtumasivulle. Kyseisen päivän ohjelmasta kirjoitan vielä lisää viimeistään torstaina. Osallistun siis kyseiseen tapahtumaan ensi viikolla eli kesäkuun viimeisenä sunnuntaina 28.6.2015 klo 12-18. Tuolloin olet tervetullut tututustumaan rintamamiestalomme puutarhaan Tamperella. Alla tapahtuman ja oman pihani tarkempi esittely.

Periaatteeni on, että puutarhanhoito on harrastus eikä siitä pidä stressiä ottaa. Koululaisena ja opiskelijana olin kolme kesää Naantalin hautausmaalla puutarhatyöntekijänä ja opiskeluaikana yhden kesän Tampereella silloisessa Puutarha-Matissa kesätöissä. Työtä teen tieto- ja viestintätekniikan kouluttajana pääosin opetusalalla. Kirjoitan työstäni aktiivisti toiseen blogiini. Sieltä löytyy kolme aiempaa tarinaa puutarhanhoitoon liittyen:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti